Servicii

01 / Folosirea echipamentelor profesionale

Calcatoria noastra profesionala localizata in Bucuresti dispune de cele mai performante echipamente pentru apretarea si calcarea la dunga a hainelor. De asemenea, dispunem de echipament specializat in impachetarea optima a articolelor delicate, evitand, astfel, sifonarea acestora. Retusam, calcam si impachetam in timp optim orice tip de tesatura!

02 / Calcarea hainelor

Experienta si dispozitivele noi de care dispune calcatoria noastra desavarsesc fiecare comanda pe care o onoram in timp optim. Acordam atentie fiecarui detaliu, fie retusarea, calcarea sau apretarea hainelor pe care le aduceti la noi. Tesaturile delicate, ca satinul sau casmirul, beneficiaza de un tratament special cu aburi.

03 / Diverse tipuri de tesaturi

Logistica acestei calcatorii din Bucuresti permite stilizarea si igienizarea unei suite largi de tesaturi, printre care bumbac, matase, organza, dar si cele ante-mentionate. Articolele fine beneficiaza de calcare profesionala cu aburi, in timp ce cele dure beneficiaza de apretare, calcare la dunga si impachetare optima pentru o depozitare confortabila.

04 / Servicii aditionale la cele de calcat haine

Pe langa calcatul hainelor si al altor articole din locuinta dumneavoastra, aceasta calcatorie profesionala se ocupa si de stilizarea hainelor si rufelor, la cerere. Putem calca anumite articole le dunga, le putem impaturi sau preda pe umerase, dupa cum specificati in comanda!

Cauti o calcatorie profesionala?

Descopera serviciile premium de calcat haine si rufe, igienizare si stilizare

O calcatorie din Bucuresti mereu aproape de tine

Calcatoria noastra vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra de a purta haine calcate, igienizate si stilizate. De acum, nu trebuie sa va mai ganditi cate haine, camasi si alte rufe mai aveti de calcat! Aceasta calcatorie profesionala va pune la dispozitie o suita completa de servicii principale si aditionale, pentru ca hainele dumneavoastra sa arate intotdeauna impecabil!

 

Suntem aproape de dumneavoastra si prin facilitatile pe care vi le punem la dispozitie, implicand timpii redusi de calcare a hainelor, dar si preturile mici. De aici veti pleca intotdeauna cu siguranta ca hainele dumneavoastra sunt calcate la dunga si aranjate eficient pentru o depozitare rapida!

Cum procedam?

 • Pasul 1

  Comanda telefonica sau mesaj pentru alegerea tipului de abonament si ziua de colectare.

 • Pasul 2

  In ziua de colectare clientul este sunat dimineata pentru a stabili intervalul orar de preluare.

 • Pasul 3

  Dupa finalizarea procesului de colectare, rufele se calca si se impacheteaza.

 • Pasul 4

  Se suna clientul pentru a stabili ziua si intervalul orar de livrare.

 • Pasul 5

  Produsele sunt livrare conform celor stabilite anterior.

Servicii de calcat haine in Bucuresti

Call Now Button